https://fansport-bg.com/emporio-armani-y3d166-y398e-81386-black-black-%d0%b4%d0%b0%d0%bc%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d1%87%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%b0/

ЗА НАС: КОИ СМЕ НИЕ И КАКВИ СА НАШИТЕ ЦЕЛИ

Fansport-bg.com е онлайн магазин за спортни дрехи и аксесоари от водещите световни производители, а именно: Nike, Adidas, Puma, Reebok, Umbro и други. Всички продукти предлагани в сайта са нови, автентични и с придружаващите ги етикети, цялата ни гама от продукти е внос от Англия, което е още един гарант за качество.

Нашите цели

Ето някои от водещите ни цели, които са заложени в концепцията на нашия бизнес:
Предлагане на изключително ниски цени – Всичко това постигаме, със максимално съкращаване на ненужни разходите, около персонал, наем на търговски площи и т.н. Тъй като магазинът ни е базиран само онлайн, ние не поддържаме скъпо струващи търговски площи, които се отразяват на цените на стоките.
Подържане на разумен асортимент от дрехи – Определено нямаме най-богатия асортимент от продукти на пазара, но се стремим да намерим допирната точка между богат избор и конкурентни цени, също така поддържаме колкото се може по-нови модели и не позволяваме залежаване на стока, което отново води до по-малки крайни цени.
Това са и причините, поради които цените на нашите стоки са едни от най-конкурентните на Българския пазар.
Перфектно обслужване и поддръжка – Предлагаме разнообразни и лесни начини за връзка с нас. Винаги отговаряме на запитванията на нашите клиенти направени по e-mail, в рамките на 24 часа, а в повечето случаи на няколко часа. Ако желаете да получите отговор на въпросът си относно някой артикул веднага, може да използвате и 2ата ни телефона за контакт, видими от всяка страница на нашия сайт.
Бърза доставка – Всички предлагани дрехи и аксесоари са налични, което позволява, да получите вашите покупки до 2 работни дни, а в повечето случаи на следващият ден.

Цели които стоят пред нас

Тъй като сайтът ни е сравнително млад, пред нас стоят още задачи, за чието изпълнение се борим всекидневно. На първо място сме поставили, достигането на нашите услуги до по-голям брой клиенти, както и разширяване на пазарния ни дял, което ще доведе до още по ниски цени които ще предложим на вас.
Увеличаване на продуктовия асортимент, без увеличаване на цените – сериозна цел, която сме убедени ще постигнем скоро.
А най-важната цел е ДОВОЛЕН КЛИЕНТ. Когато нашите клиенти са удовлетворени от услугите ни, това е най-силният индикатор за добро развитие.

Връзка с нас

За да се свържете с нас използвайте контактната форма, достъпна от всяка страница на нашия сайт (Главно меню: Контакти)